Privacyverklaring

Camerashop24 zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen te allen tijde de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij informeren u hierbij hoe wij uw gegevens verwerken.

Identiteit

Camerashop24
Wachthoevestraat 2
3209BK Spijkenisse
Tel: 0181 453362
Website: www.camerashop24.nl
Email: info@camerashop24.nl

Doeleinden verwerking persoonsgegevens

Camerashop24 gebruikt persoonsgegevens om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben uw gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u op de hoogte te houden van het verloop van uw bestelling. Wij zullen uw gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige doeleinden zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Camerashop24 zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Om het winkelen en het proces van offerte aanvragen bij Camerashop24 zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij, met uw toestemming, uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling of offerteaanvraag en het gebruik van onze diensten op.

Indien u bij Camerashop24 een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens bewaard blijven en u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Wanneer u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via onze website. Wij gebruiken uw emailadres om de nieuwbrief naar u te verzenden. U kunt uzelf te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht om bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Camerashop24 verkoopt uw gegevens niet. Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden verkocht worden. Camerashop24 zal deze gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Persoonsgegevens

Wanneer u een bestelling of offerteaanvraag bij Camerashop24 plaatst, verwerken wij de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Duur van opslag

Bij Camerashop24 bewaren we uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. De duur van de opslag is afhankelijk van het doel waarvoor wij uw gegevens hebben verwerkt. Wij bewaren uw persoonsgegevens en orderhistorie zolang u een account heeft op onze website. Uw emailadres slaan wij op zolang u op onze nieuwsbrief bent ingeschreven. Als u geen account heeft aangemaakt en wij uw gegevens niet meer nodig hebben om uw bestellingen uit te voeren, dan wordt een bewaartermijn van 7 jaar gehanteerd (volgens de richtlijnen van de Belastingdienst).

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt dit doen via de instellingen van uw account of door een mail te sturen naar info@camerashop24.nl. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering wordt altijd binnen 4 vier weken behandeld.

Wij willen u er op wijzen dat als u klachten heeft over de wijze waarop Camerashop24 omgaat met uw gegevens, u het recht heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik van cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Camerashop24 gebruikt deze cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Deze cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser ook zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Camerashop24 geen cookies ontvangt.

Contact

Indien u vragen heeft over het privacybeleid van Camerashop24, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. Als wijziging van ons privacybeleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.